Egipto Deluxe en el Puente de Diciembre

Descobreix la mística essència d’Egipte en la nostra exclusiva sortida de Pont de la Constitució! Embarca’t en un creuer inoblidable pel majestuós riu Nil, partint des de Luxor fins a Aswan, on seràs testimoni de la grandiositat de temples com Karnak, Luxor i Edfu. Submergeix-te en la caòtica però fascinant ciutat del Caire, on podràs explorar les enigmàtiques piràmides de Kheops, Kefren i Micerinos, o aventurar-te en els misteris del Gran Museu Egipci. Un viatge ple de meravelles arqueològiques i emocions úniques t’espera en la terra dels faraons!

Per què t’encantarà?
 • Gaudiràs d’un creuer en pensió completa pel poderós riu Nil.

 • Visitaràs el recinte de les Piràmides al Caire i el museu de la Civilització.

 • Descobriràs la imponent Vall dels Reis, incloent-hi l’entrada a 3 tombes.

 • Et sorprendràs en veure els meravellosos temples que la ciutat de Aswan ens ofereix.

8 Dies

Amb Guia

Egipte

Avio

2.565 €

Dia 1 BARCELONA - LUXOR

Presentació en l’aeroport de Barcelona 2h abans de la sortida del vol per a prendre rumb a Luxor. Tràmits de duanes i visat i trasllat a la Motonau fluvial ancorada en Luxor. Sopar lleuger i nit a bord.

Dia 2 LUXOR - ESNA - EDFU

Règim de pensió completa a bord.

 

Matí dedicat a visitar la necròpoli de Tebes: Vall dels Reis, temple de Medinet Habu i els Colossos de Memnon i a la visita inclosa als majestuosos temples de Karnak i Luxor.

 

Retorn a la motonau, i a continuació, salparem cap a Esna. Creuarem la Resclosa de Esna i continuarem navegant cap a Edfu.

Dia 3 EDFU - KOM OMBO - ASWAN

Règim de pensió completa a bord.

 

En arribar a Edfu, visita del Temple de Edfu dedicat al Déu Horus.

 

Posteriorment, navegarem cap a Kom Ombo i visitarem el Temple de Kom Ombo dedicat als Déus Sobek amb cap de cocodril, i Haroeris amb cap de falcó.

 

Navegació fins a Aswan. Nit a bord.

Dia 4 ASWAN

Pensió completa a bord.

 

Sortida a primera hora del matí, per a realitzar l’excursió als Temples d’Abu-Simbel en bus. (3h aprox.). Aquests impressionants temples van estar a punt de desaparèixer a causa de la construcció de la Presa de Aswan, però gràcies a la crida mundial de la UNESCO es va poder rescatar aquests temples traslladant-los peça per peça fins a l’emplaçament actual (200 metres més enrere i 60 metres més alt del lloc original) i que li ha permès perdurar fins als nostres dies. El principal punt de referència del complex és el temple de Ramsés II, la façana principal del qual compta amb 4 estàtues sorprenents de 20 metres d’altura i representa la majestuositat de l’Antic Egipte. En Abu Simbel també trobarà el temple dedicat a Nefertari, l’esposa favorita d’aquest faraó. En la façana principal hi ha 6 estàtues d’igual grandària que representen en 4 ocasions a Ramsés II i en 2 a la pròpia Nefertari, però sempre amb atributs diferents.

 

Retorn a Aswan.

 

A la tarda, passeig en faluca, típics velers egipcis, per a gaudir de la navegació en aquestes barques locals podent gaudir de la vista del jardí botànic, illa elefantina i el mausoleu del cap dels ismaelitas Agha Khan.

 

A la nit, possibilitat de gaudir opcionalment del espectacle de Llum i so en el temple de Filae (no inclòs).

 

Retorn a la motonau i nit a bord en Aswan.

Dia 5 ASWAN - EL CAIRE

Esmorzar i desembarcament.

 

Sortida en autocar cap a l’embarcador de l’illa de Filae on embarcarà amb llanxa fins a la petita illa de Filae. En aquesta ínsula s’erigeix el temple en honor de la deessa Isis que va manar construir Ptolemeu II. Posteriorment es dirigirà a l’aeroport d’Assuan per a agafar un vol intern amb destinació al Caire.

 

Per a la seva comoditat, un representant de parla espanyola li acompanyarà en tot moment per a assistir-li en qualsevol situació que pugui sorgir. Arribarà a l’hotel per a descansar.

Dia 6 EL CAIRE

Esmorzar.

 

Excursió d’un dia sencer a la necròpoli de Sakkara per a veure la primera construcció en pedra en el món i veure alguna mastaba – que són les tombes dels Nobles.

 

Dinar i continuació a l’altiplà de Guizeh per a veure les Piràmides, Esfinx i temple de la vall de Kefren.

 

Allotjament a l’hotel.

Dia 7 EL CAIRE

Esmorzar i dia destinat a conèixer la ciutat del Caire que inclou:

 

– El Museu d’Art Faraonico on es troba el tresor del jove Fraon Tut-Ankh-Aomn

 

– El Barri Copte per a poder l’església en la qual es va refugiar la Sagrada Família quan Fujo de Heredes a Egipte.

 

– Dinar

 

– La Ciutadella de Saladino amb la seva gran mesquita coneguda per la d’Alabastre.

 

A la nit, possibilitat de realitzar la visita opcional al Caire Nocturn que consisteix a tenir una visió nocturna d’aquesta ciutat (no inclòs). Allotjament.

Dia 8 EL CAIRE – BARCELONA
Esmorzar.

A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport internacional del Caire per a sortir en vol amb destinació a Barcelona, assistits pel nostre personal.

Solicite más información

  También puede interesarte

  Ruta de la Plata y Valle del Jerte

  Precio especial: 1.590€
  Salidas: 8 de junio de 2024

  La Vía de la Plata fue la piedra angular, desde el siglo I hasta el XIX, sobre la que se construyeron nuevos caminos y carreteras, y durante el medievo adquirió importancia con las cañadas, que la Mesta utilizaba para trasladar sus rebaños trashumantes.

  Jordania Inolvidable

  Precio especial: 2.950€
  Salidas: 25 de mayo y 15 de octubre
  Jordania es, sin lugar a dudas, la joya de la biodiversidad de los países árabes y un lugar increíble en el que compaginar las actividades de la naturaleza con la visita a su rico patrimonio cultural e histórico del que sobresale Petra, la capital nabatea, considerada una de las siete maravillas del mundo moderno.

  Mercados de Navidad en Alsacia del Norte y espectáculo en el Royal Palace

  Precio especial: Desde 535€
  Salidas: 11 de diciembre
  Embarque en una aventura por el corazón de Alsacia. Se descubrirán Estrasburgo y sus mercados navideños, un mundo aparte donde el encanto y las luces cobran una gran importancia. El camino de los alfareros, país de colinas, valles

  Suscríbete a la Newsletter